icon-sig

SIG

icon-pig

PIG

digitale foto GH 20080121 HR 3

Guy Hans studeerde in 2000 af als geneesheer-specialist in de anesthesiologie. Tijdens zijn opleiding in de anesthesiologie ontwikkelde hij reeds een grote belangstelling in de aanpak van chronische pijn. Daartoe was hij ondermeer werkzaam in het Pain Research Center van de Harvard Medical School als Philip A. Lief fellow in Pain Research.

Na zijn erkenning als anesthesioloog begon hij te werken in het Multidisciplinair Pijncentrum van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA). In 2004 werd hij aangesteld als medisch coördinator van dit pijncentrum. In 2008 werd hij benoemd tot docent in de algologie aan de Universiteit Antwerpen (UA). In het kader van deze academische aanstelling is hij actief in de oprichting en verdere ontwikkeling van een module 'anesthesie en pijnbestrijding' in de master geneeskunde aan de UA.

Daarnaast is hij tevens sinds 2002 werkzaam aan het RIZIV als intern expert voor de terugbetaling van geneesmiddelen. Sinds 2012 is hij lid van het comité voor de evaluatie van de medische praktijk inzake de evaluatie van de geneesmiddelen waar hij ondermeer verantwoordelijk is voor de organisatie van de consensusvergaderingen.

In juni 2015 is hij verkozen tot voorzitter van de BPS.
 

Upcoming events

There are no up-coming events

icon-new-member

 Become a member

Become a member of the Belgian Pain Society. Click here for more information.